Din_Arborist-PNG-150ppi_Logo-02-White

Arborist i Stockholm

Din Arborist i Stockholm

Vad kul att du hittade oss! 

Om du är i behov av professionell hjälp med dina träd behöver du inte leta längre. Vi är din lokala Arborist i Stockholm med lång erfarenhet inom alla typer trädtjänster.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Din Arborist Vendelsö AB är ett personligt och väletablerat företag med stor kompetens och mångårig erfarenhet av trädfällning och beskärning i Stockholm. Vi sätter alltid våra kunder först och vårt mål är att ge bästa möjliga service.

Vi hjälper dig gärna med den trädservice du behöver. Från Nyplanterad fruktträd upp till de största träden som är svåråtkomliga. Vi hittar alltid en bra lösning.

Om du har träd och är orolig för att de kan utgöra en risk för dig eller din fastighet kan du även anlita oss för att genomföra en riskbedömning. Vi kommer alltid att ge dig ärliga råd och föreslå vilka åtgärder som är lämpliga.

Vi kan också hjälpa dig med stubbfräsning, trädgårdsskötsel och bortforsling.

Om du behöver en Arborist i Stockholm, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Arborist i Stockholm

Visste du?

När du anlitar Din Arborist för att hjälpa till med trädbeskärning eller andra trädtjänster har du som privatperson möjlighet att kunna använda dig av RUT-avdrag som gör att du kan få arbetskostnaderna reducerade med 50 %, direkt på fakturan.

Om du väljer att använda rut-avdrag kommer vi att inkludera det på offerten så att du kan se det totala beloppet som du själv kommer att betala samt det avdragna beloppet.

Vi sköter allt, och ansöker om resterande belopp hos skatteverket.

Vad gör en Arborist?

Arborister är yrkesverksamma som är specialiserade på underhåll och skötsel av träd i stadsmiljöer. De förstår trädens funktion, anatomi, biologi och livsmiljö. Deras mål är att säkerställa att träden är säkra, problemfria och långlivade.
 
Arbetet för en arborist inkluderar att bedöma trädens hälsa, beskära grenar och fällning av farliga träd eller de som lider av sjukdomar eller skadedjur som inte kan behandlas.
 
Ordet arborist kommer från det latinska ordet arbor som betyder träd. Det används normalt för att beskriva yrkesverksamma som är specialister på trädvård. Det är viktigt att veta att Arborist inte är en skyddad titel så vem som helst kan kalla sig arborist utan att ha rätt kvalifikationer eller erfarenhet.
 
Vi arbetar endast med kvalificerade och kompetenta arborister för att säkerställa att vi kan ge bästa möjliga service för dig och dina träd.
Alla arborister som vi arbetar med har dokumenterad utbildning. Vi tillämpar SVENSK STANDARD · SS 990001-2:2020
 

Så här säger våra kunder om oss:

Anna JohanssonAnna Johansson
20:34 09 Jun 24
Snabb, bra och proffsig hjälp av Allan och hans kollega, blev väldigt nöjd över deras jobb med våra björkar.
Alexander DackefjordAlexander Dackefjord
10:56 30 May 24
10/10, Allan och Shaun utförde ett fantastiskt bra arbete. Över förväntan i tid och snabb respons och god kommunikation! Tack!
Greta TellströmGreta Tellström
21:55 06 Apr 24
Sörskogens Samfällighetsförening HuddingeVi är så oerhört nöjda med Allan och hans företag. Vi har många tråd i vårt område och Allan ger oss råd hur vi ska tänka i vår trädvårdsplanering, han är snabbt på plats vid akuta händelser, kunnig proffsig. Genom ett tips från en boende i Årsta Havsbad kom vi i kontakt med Din Arborist, och Allan. Kan varmt rekommendera detta företag
Johanna KarlsénJohanna Karlsén
11:54 15 Mar 24
Var hos oss tillsammans med The Tree Fella. Dom tillsammans utgjorde ett superteam. Snabba, noggranna och väldigt kunniga. Rekommenderas starkt!
Daniela SamelandDaniela Sameland
09:21 23 Feb 24
Vi tog in ett par offerter och Din arborist var betydligt billigare än konkurrenten. Punktliga, proffsiga och lätt att kommunicera. Rekommenderas varmt.
Isabel HolmIsabel Holm
18:01 07 Dec 23
Love HydmarkLove Hydmark
18:01 07 Dec 23
Anna GranqvistAnna Granqvist
07:52 13 Oct 23
Snabb, prisvärd och bra service, allt gick smidigt. Är väldigt nöjd, rekommenderas!
paola Eklund Braconipaola Eklund Braconi
10:49 30 Sep 23
Din Arborist är ett fantastiskt team av professionella och pålitliga arborister som kan sitt jobb och hittar alltid lösningar! Alltså den perfekta partner för vår familj som inte har tid att förlora. Allan är en pärla: han gör allt i sin makt för att tillfredställa kunden. Tack Allan: you are the best!! Paola 🌲❤️
RogerRoger
16:48 03 Sep 23
Anlitade firman till att sektionsfälla en björk samt ett större arbete med vår ek som behövde en hel del omvårdnad.Allan var otroligt professionell och tog sig tid att förklara vad han ansåg behövde göras och gjorde det sedan med en otrolig precision så att eken fick den vård den behövde och han lyckades dessutom hålla den estetiskt vacker.Jag har anlitat många arborister genom åren men detta var i en klass för sig själv.
Anne Tuiskunen BäckAnne Tuiskunen Bäck
19:54 29 Aug 23
Vi har anlitat Din Arborist för att ta bort ett trettiotal träd vid vår sommarstuga. Det var en tekniskt svåråtkomlig tomt med många stora, gamla träd som flera andra företag tyckt skulle bli en utmaning att ta ner på ett bra sätt. Vi valde att ge uppdraget till Din Arborist för att vi fick en mycket bra känsla när vi träffade Allan, som var vår kontakt. Vi har enbart de bästa och varmaste rekommendationerna att ge: proffsig, kunnig, trevlig, mycket lätt att ha att göra med, god kommunikation, och pålitlig. På grund av att vi bor 65 mil bort kunde vi inte vara med när arbetet gjordes, men resultatet kunde inte ha blivit bättre. Allan hade stenkoll på hur vi önskade få arbetet utfört och gjorde det precis enligt planen. Vi uppskattar också hans sinne för naturvärde och estetik och att han kunde ge oss värdefulla synpunkter på vilka träd vi skulle välja att behålla.
Bo-Ivan RobertssonBo-Ivan Robertsson
09:06 19 Aug 23
Allan och sitt team är grymt trevliga och professionella! De hade en utmaning med vår omkullvälta björk som låg över taket på gäststugan men de fick bort den stora stammen utan en repa på taket. Och så gjorde de snyggt och rent efter sig. Kommer definitivt anlita detta fantastiska gäng när det blir dags för nästa svep. 6 stjärnor av 5 🙂
P-H EddebornP-H Eddeborn
10:46 15 Jun 22
Mycket trevlig personal, lyssnade & tog in vad som behövde göras. Utförde arbetet mycket smidigt & snabbt. Bortforsling av stammar, ris mm gick snabbt & även detta utfördes mycket proffesionellt. Din Arborist rekommenderas varmt & mycket!
Daniel MDaniel M
07:20 04 May 22
Allan klämde in ett jobb inför en hus-visning med kort varsel. Väldigt uppskattat!
Andra LazarAndra Lazar
09:43 30 Apr 22
Otroligt duktiga och profesionella! Vi anlitade dem för att fälla ett 20-tal träd vilket de gjorde snyggt på en dag, de kapade ner trädstammarna och lämnade dem prydligt i högar och de staplade upp rishögarna så de kunde forslas bort 2 dagar senare. På slutet krattade de och blåste rent så det inte fanns ett sågspån i trädgården. Rekommenderas starkt!
Evelina HägglundEvelina Hägglund
13:19 06 Jan 22
Vi fick snabb och bra hjälp av Allan på Din Arborist när vi äntligen hittade vår katt högt uppe i ett träd. Kan inte annat än att rekommendera honom.
Kajsa YKajsa Y
08:01 19 Dec 21
Allan är proffsig, trevlig och dessutom prisvärd. Vi är jättenöjda med jobbet!
Andreas ThomssonAndreas Thomsson
06:50 14 Jun 21
Fantastiskt utfört jobb med vårt träd som stod läskigt nära grannarnas uppfart. Jobbet utfördes otroligt snabbt och proffsigt. Alan är ett riktigt proffs! Rekommenderas starkt.
Mattias GunnarssonMattias Gunnarsson
20:49 07 Jun 21
Alan är väldigt professionell och jobbar snabbt och med bra precision. Han ärtrevlig, kommer i tid, har en full uppsättning med alla upptänkliga sågar och fällningsredskap. Jag kan varmt rekommendera Alan för komplicerade uppdrag. (Klätterfällningarna som vi fick hjälp med var inga enkla uppdrag och vid jämförelser så var han prisvärd dessutom.)
Christopher EllersonChristopher Ellerson
08:10 06 Jun 21
Vi fick hjälp att ta upp stubbarna efter en övervuxen gammal tuja-häck. Utförandet var snabbt, smidigt och proffsigt. En helt igenom positiv upplevelse! Rekommenderas varmt!
js_loader